söndag 28 juni 2009

Dygna

Igår bestämde jag och Alina oss för att vara uppe hela natten och ha Heroes maraton. Vi drog till affären och köpte 4,5 liter cola och 2 chipspåsar. vi drog hem och började kolla efter som att vi har 2 hela säsonger och varje avsnitt är ungefär en timme. och det e ungefär 4 avsnitt på varje skiva :P sen kom Adde med och han hade med sin egen dricka osv. och Jag och Alina insåg att vi två inte skulle klara oss med det vi köpte. vi stack till affären igen och köpte 1,5 liter cola till och 2 burn och 2 chips påsar till xD ahahah.

Asså fan vad kul vi hade och trötta som fan var vi. vi hade feta påsar under ögonen och Alina va ju ett bra exempel på att vi inte sovit så bra de senaste dagarna heller xD hon dampade satan och satt och skrek och hoppade och ah, det går inte ens att förklara xD ahahah. <3>

vi såg bara första boxen. Asså del 1 av säsong 1 :P och när vi slutade var klockan tre. så vi får se andra delen av säsong 1 en annan gång och säsong 2 med :D sen gick vi och la oss i mammas och pappas säng för att dom ändå inte var hemma.
( dom var i Höganäs hon pappas släkting och hälsade på dom och kom hem i morse och åkte igår vid middestid typ (y) :D det gillar vi )
Vi kollade på Bambi när vi skulle sova. var dock inget bra val. för vi bara låg och skrattade för hans röst och hur han sprang osv. hahahah
Här är efter första rundan vid affären.

Inga kommentarer: